Kom de (h)eerlijke sfeer en producten proeven bij ’t Vershuys Emmeloord. In onze verswinkel vind je verse seizoensgebonden groente en fruit, vlees en vleeswaren, hapjes, broodjes, soepen, salades en ambachtelijk ijs van boer Zwier. Bourgondische specialiteiten, dagelijks vers geleverd door onze leveranciers.

Vleesspecialiteiten van eerlijke afkomst

Ons smaakvolle vlees is van eerlijke afkomst, met het welzijn van dier op zeer hoog niveau. Dit zorgt voor de eerlijke, smaakvolle en puur Hollandse vleesspecialiteiten die je in onze winkel vindt.

Verse groente en fruit uit de polder

Al het groente en fruit in onze winkel wordt vers uit de polder aangeleverd. Zo kunnen wij garanderen dat ons groente en fruit altijd vers en seizoensgebonden is.

Luxeproducten voor elke gelegenheid

Van heerlijke luxe hapjesschalen en toetjes voor feestelijke gelegenheden, tot diverse hapjes bij de borrel, belegde broodjes en verse salades. Bij ’t Verhuys Emmeloord proef je de kwaliteit van Bourgondische specialiteiten!

Lekkers om weg te geven

U kunt bij ons terecht voor de lekkerste biefstuk voor een verjaardag of zieke. Of voor een heerlijke rollade die wij mooi voor u verpakken. En wat te denken van een fruitschaal of mooie fles wijn. Je vind het allemaal bij ‘t Vershuys Emmeloord!